• banner

Baju seragam

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Perkenalan Produk:
1. Pilih poliéster / katun lawon anu teu nyaman, anu henteu gampang di pilling, teu tiasa dianggo, tahan lawon sareng tiasa dicuci, lawon anu raoseun sareng napas, nyerep Uap sareng ngaleupaskeun kesang.
2. Desain lapel unik nyorot tren pantun, sareng ritsleting jepit payun lemes sareng gampang dianggo; Desain warna kontras payuneun luar ngajantenkeun sadayana papakéan cerah sareng caang. Kantong ageung dina dua sisi dada, ngaput benang kabuka, geulis sareng loma, merenah pikeun mamawa sagala rupa pakakas dina damel, desain saderhana sareng langsing kalebet sagala jinis bentuk awak sareng bentukna.
3. Kantong panangan kénca, gampang dilebetkeun kalam, saderhana sareng praktis.
4. Pakéanna nganggo jahitan anu kuat sareng caket, sareng henteu gampang pikeun ngarecah sareng muka kelimna. Cuff sareng kelim disaluyukeun sareng dikencétan ku tombol anu hipu sareng saderhana, anu merenah sareng praktis.
5. Sisi payuneun calana panjang dilengkepan kantong miring, sareng sisi tukangna dibawa kaluar pikeun ngagampangkeun neundeun; Crotch dijait, henteu gampang dicabak.
6. Baju damel sapertos kieu tiasa nyumponan kabutuhan tina sababaraha jinis padamelan. 3D drauging tiasa ngabantosan perpanjangan paméran sareng padamelan padamelan, sareng ngajantenkeun anu nganggo bebas ngébréhkeun kabutuhan sadaya lapisan masarakat.
7. Ngadukung gaya khusus sareng logo perusahaan pikeun ningkatkeun gambar perusahaan.
8. Upami nasabah ngagaduhan sampel, urang tiasa ngadamel numutkeun sampel pelanggan, upami nasabah henteu ngagaduhan sampel, urang tiasa ngarancang numutkeun ideu palanggan, atanapi nasabah tiasa milih sampel pabrik kami.

Aplikasi:
Cocog sareng industri ringan, industri manufaktur, industri konstruksi, industri hiasan, angkutan barang logistik, pangropéa nyeuseuh mobil sareng lingkungan industri anu sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami