• banner
  • Cina parantos janten produsén garmen panggedéna sareng éksportir

    Kusabab digentoskeun Cina ka WTO, tékstil sareng pakean parantos janten bagian penting tina ékspor Cina. Dina dasawarsa katukang, ku ngaleungitkeun sistem kuota ékspor laun, pakean, tekstil sareng ékspor pakean Cina ngagaduhan lingkungan luar anu relatif leupas. Favora ...
    Maca deui