• banner

Jaket Luar

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

1. Desain warna kontras diadopsi pikeun ningkatkeun pidangan visual. Parobihan warna anu solid sareng kontras tiasa ngaleupaskeun tren pantun luar.
2. Mantel didamel tina lawon ngumpulkeun cai daun lotus, dimana hujan ngumpulkeun sareng ngagulung tina permukaan, gampang nangtang cuaca hujan sareng salju. Angin-buktina, cai-buktina, corétan-buktina, cocog pikeun maké olahraga luar, téknologi pilem kerah deui pikeun lawon pikeun mawa pangaruh anu kandel, garing.
3. Ritsleting tahan cai tina tutup payun sareng saku, pencét lem dina sungut saku, tahan angin anu efektif sareng tahan cai. Strip reflektif anu dicitak dina sisi kantong ritsleting ngajantenkeun langkung aman pikeun ngumbara nalika wengi. Velcro diadopsi dina cuff pikeun ngaluyukeun cangkengna gampang sareng ngirangan serangan hawa tiis.
5. tiung tiasa dicabut, sareng ritsleting tiasa disumputkeun dina kerah saatos dipiceun, kalayan pangerjaan anu hadé sareng garis tilas. Dada tiasa dicitak, modis, saderhana sareng éndah, sareng tiasa dianggo pikeun olahraga luang.
6. tank éta ngadopsi anti-statik granulasi dua sisi, lemes sareng lemes, rupa sareng henteu lungsur bulu, henteu tiasa pilling, akumulasi panas gancang, konci suhu awét.
7. Tilu dina hiji cara ngagem (jaket tunggal nganggo + liner nganggo tunggal + liner sareng kombinasi jas), sapuan gugur sareng usum boring, gampang pikeun ngatasi wirahma perjalanan anu tiasa robih.
8. Jumlah minimum order produk ieu nyaéta 500 lembar, sareng gaya khusus, warna sareng percetakan didukung. Unggal sapotong dibungkus dina kantong plastik transparan.

Aplikasi:
Produk ieu cocog pikeun olahraga outdoor, gunung, ski, perjalanan pangwangunan grup perusahaan sareng acara-acara sanés anu tiasa dianggo; Ngagemna pikeun olahraga outdoor sareng rekreasi.

xaing (1)
xaing (2)
xaing (3)
xaing (4)
xaing (5)
xaing (6) xaing (7) xaing (8) xaing (9) xaing (10) xaing (11) xaing (12) xaing (13) yang (1) yang (2) yang (3) yang (4) yang (5) yang (6) yang (7) yang (8) yang (9) yang (10) yang (11) yang (12) yang (13) yang (14) yang (15) yang (16) yang (17) yang (18) yang (19)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami