• banner

Pakéan isolasi sapotong baju

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bubuka produk
1. Pakéan isolasi terintegrasi, didamel tina spunlace lawon non-anyaman + PE lawon pilem bernapas, cahaya, napas, tahan cai, lawon bodas, beurat gram 63g / ㎡, tingkat tahan uap permukaan 4, résistansi cai> 10Kpa, tingkat résistansi Uap permukaan 4 .
2. Desain papakéan baju sadayana didamel tina ngaput kantong, kalayan henteu aya kabocoran tina jarum tilas, jarak jarum 10-14 pikeun unggal 3cm, tilas benang seragam sareng lempeng, henteu aya jarum luncat, sareng isolasi anu efektif tina partikel halus. Cuff, suku sareng cap anu fleksibel sareng gampang ditunda sareng dicandak. Pinggangna nyaéta tendon elastis, cocog pikeun inohong anu béda pikeun dianggo.
3. Zipper tina tutup payun, pita perekat dua sisi sisi luar, panyegelan anu saé.
4. produk anu rangkep nyalira, dianggo sakali sareng ancur saatos dianggo. Éta dégradable sareng ramah lingkungan.
5. Produk bakal dijaga dina kaayaan garing, berventilasi sareng non-korosif dina suhu kamar, kalayan periode validitas 24 bulan.
6. Punten mastikeun lingkungan panggunaan anjeun sateuacan dianggo. Perusahaan kami moal nanggungjawaban kanggo karusakan anu disababkeun ku ngaleuwihan panggunaan atanapi panggunaan watesan produk ieu.
7. Produk ieu tiasa kaduruk. Punten ngajauhan sumber panas sareng seuneu kabuka nalika nganggo atanapi nyimpen.
8. Tingali bijil kanggo spésifikasi, tanggal produksi sareng nomer angkatan.
9. Disarankeun henteu keuna kana kulit sareng ngagemna langkung ti 24 jam.
10. Produk dibagi kana XS / S / M / L / XL / XXL, kalayan moQ 1000 lembar, 50 lembar / kotak, sareng beurat kotor 0,24kg per lembar. Ngadukung kustomisasi, tiasa nyayogikeun 2 conto, siklus pangiriman pondok.

Aplikasi:
Produk ieu digunakeun di lembaga médis pikeun rawat jalan kaluar, bangsal, laboratorium sareng isolasi umum anu sanésna tiasa nyungkeun baju isolasi unibody.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami