• banner

Pakean Hangzhouqiangwei CO., LTD

Naon anu urang lakukeun

factory

Hangzhouqiangwei pakean Co., Ltd.perenahna di Kota Hangzhou anu éndah, Propinsi Zhejiang. Didirikeun taun 1997 ku modal anu kadaptar 11 juta yuan. Jumlahna langkung ti 600 sét pakakas, sareng dilengkepan ku pakéan pakean impor anu saluyu (sapertos: mesin jahit berkecepatan tinggi, mesin pelapis perekat, geser listrik Amérika Serikat). Parantos ngembangkeun janten saperangkat desain, produksi, penjualan salaku salah sahiji perusahaan produksi bungkusan propésional. Perusahaan ngagaduhan langkung ti 600 padamel, kalayan luas lantai 10.000 méter pasagi sareng kapasitas produksi taunan 1,2 juta sét. Perusahaan sanés ogé nyetél dina pabrik sulaman, pabrik baju sanés.

Perusahaan parantos kéngingkeun sertipikat kaamanan kaamanan pakéan panyalindungan kuli khusus tina Administrasi Nagara Kasalametan Karya sareng lisénsi produksi produk industri nasional, Administrasi Pengawasan Produksi Kasalametan Zhejiang, sareng komérsial kualifikasi produksi komisi komérsial Zhejiang Ékonomi sareng Perdagangan. Éta ogé perusahaan kiridit bank AAA sareng perusahaan sertifikasi sistem mutu ISO9001. Modél manajemén perusahaan janten langkung terintegrasi sareng standarisasi.

Serial "KARYA" tina pakean profesional anu dihasilkeun ku perusahaan ngagaduhan ciri résistansi abrasi, gampang dicuci, sareng tahan warna anu kuat. Ngenalkeun sistem perangkat lunak CAD papakéan internasional pangénggalna pikeun desain propésional. Dina prosés produksi, leres-leres nuturkeun standar nasional "GB 12014-2009 Anti-statis Pakéan" sareng "GB 8965.1-2009 Flame Retardant Busana".

Produk perusahaan diékspor ka sadaya penjuru nagara sareng di sagala rupa lapisan masarakat. Éta parantos sababaraha kali ngahasilkeun gaya baju béda pikeun ampir 1.000 perusahaan ageung sareng sedeng dina kakuatan, minyak bumi sareng petrokimia, baja, pabrik mobil, palabuan karéta, bako sareng industri sanés. Puji konsumén.