DREAMQZ Chemical ngagaduhan portopolio produk anu éksténsif kalebet polimér, monomer,
produk pétrokimia dasar, sareng produk megatrend sareng berkembang janten perusahaan kimia Global
dumasar kana fasilitas produksi kelas dunya sareng ngahasilkeun pendapatan anu stabil.

warta sareng inpormasi